Mededelingen

B.R.E.K.
Bewaarders Rollend Erfgoed Kempen

 

Op deze pagina worden heuglijke BREK-berichten wereldkundig gemaakt! 😉 

 

 

HEUGLIJK NIEUWS! “Rollend & Ronkend Erfgoed Happening Malle”…
Wij werken aan een idee om in 2024 nog eens een ‘club opendeur’ te organiseren in het genre van onze opendeurdag in 2018. De locatie blijft dezelfde;  de show zou dan wel veel statischer worden omdat we nu over minder ruimte kunnen beschikken. Uiteraard houden wij u op de hoogte van wat u mag verwachten en wat uw inbreng als BREK-lid zou kunnen betekenen…

De data liggen vast; deze happening zal doorgaan op zaterdag 31 augustus van 14u tot 18u en zondag 1 september van 9u tot 18u… De locatie van het gebeuren is Geurtsestraat 22 te 2390 Malle (Oost) Iedereen is welkom en de inkom is gratis!

Voorlopige opsomming ziet eruit als volgt: de verzameling van oldtimerauto’s van Oldtimer Club Der Kempen uit Malle. Ook valt dat weekend de imposante verzameling tractoren van de familie De Bie te bewonderen en zullen BREK-leden ook hun tractoren en ander materiaal dat weekend tentoonstellen. Verder staat er de uitgebreide collectie oud boerenalaam van Jos Goetschalckx te schitteren, en wordt er ook een collectie oldtimer brommers verwacht!

 

 

 

Helaas voorbij… Van een succes gesproken!