Agenda

 

B.R.E.K.
Bewaarders Rollend Erfgoed Kempen

 

Onze evenementen/ Agenda 2020 wordt komende weken aangevuld…

 

AGENDA 2020

 

JANUARI

Vrijdag 24 januari – BREK-Winteractiviteit te Brecht…
BREK-lid Jeroen Claes heeft voor de leden weerom een technische avond versierd. Deze gaat door in de vergaderzaal van de firma Luyckx te Brecht, en start om 19u30. Welkom vanaf 19 u. De betrokken lesgever gaat ons de technologie van de airco uit de doeken doen. Na de uiteenzetting is er nog een rondgang in het bedrijf. Deze avond is gratis en exclusief voor BREK-leden… Oprechte dank Jeroen Claes en de firma Luyckx!

FEBRUARI
MAART

Vrijdag 20 maart – BREK-Ledenfeest te Zandhoven…
Op deze dag organiseren wij ons ledenfeest. Zoals de vorige 3 jaar opteren wij voor een ‘all-in formule’ en welke plaats vindt in wokrestaurant ‘Wereld Villa’ Langestraat 18 te 2240 Zandhoven. Drie uren lang eten en drinken a volonté en dit van 19u30 tot 22u30. Tijdig reserveren is de boodschap, inschrijven kan tot 7 maart!

APRIL
MEI

Zondag 10 mei – BREK-Toertocht en tractorzegening naar Meerseldreef…
Naar vaste traditie trekken wij met onze ijzeren rossen naar Meerseldreef, zodat ze kunnen worden gewijd, bij de start van een nieuw seizoen, en we alweer voor een jaar veilig de weg op kunnen. Verzamelen vanaf 8u30 aan paardenpension Heikanthoeve, Hoogstraatsebaan 187 te Oostmalle, de koffie staat klaar! Vertrek om 9u30 voor een rit van 32 km. Ook de huifkar gaat mee, dus u kan indien gewenst, zich een zitje reserveren! Ook fietsers zijn welkom! Met een broodnodige sanitaire stop arriveren omstreeks 12u in Meerseldreef voor de tractorwijding. Hier verblijven we 2 uren en deze tijd kan je zelf invullen. Een  lekkere broodmaaltijd staat ons te wachten in de ‘Zevenster’. Om 14u vatten we de terugweg aan zodat we rond 16u30terug in Malle zijn aan het vertrekpunt. Hier kunnen we nog rustig napraten bij een glaasje fris… Inschrijven vóór 30 april 2020… Ook niet-leden welkom! Lidkaarthouders 10€, niet-lidkaarthouders 15€ en kinderen -12 jaar 8€… Alle info bij Marcel van Giel marcel.van.giel@telenet.be of 03/312.40.49 of 0476.774.571.

JUNI
JULI
AUGUSTUS
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER

Zaterdag 19 december – BREK- Lichtjesstoet te Oostmalle…